Blogs, vlogs en recensies

Ben jij van plan om skileraar te worden? Dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk weten van onze opleidingen. We kunnen je hier natuurlijk van alles over vertellen. Waarschijnlijk ben je ook benieuwd naar de verhalen van oud-deelnemers. Op deze pagina lees je van alles over ervaringen van onze oud-deelnemers. Tijdens onze vlogs nemen we je een dagje mee de piste op.

Blogs

Jij bent iemand met een passie voor de sneeuw. Je wilt graag de anwarter opleiding volgen, maar je weet niet precies wat je te wachten staat. In deze blog laten wij jou zien wat de opleiding inhoud.

Klik hier om verder te lezen

Skileraar worden in de zomer. Het klinkt misschien gek, maar het is echt mogelijk op de gletsjer. Silas vertelt jullie graag wat meer over zijn ervaringen tijdens de zomeropleiding.

Klik hier voor het verhaal van Silas

Skilerares Pomme heeft in de winter van 2019/2020 een seizoen gewerkt in Westendorf. Door de coronamaatregelen kwam er helaas een vroeg einde aan dit seizoen. Ondanks dit einde kijkt Pomme tevreden terug op een fantastisch seizoen. 

Klik hier voor het verhaal van Pomme

Ook Céline koos ervoor om in de zomer een skileraar opleiding te doen. Het voordeel hiervan was dat ze in december met het diploma op zak naar Oostenrijk kon vertrekken.

Klik hier voor het verhaal van céline

Vlogs

Recensies

Deze zomer heb ik bij Snowsports Nederland mijn Anwärter snowboard gehaald. Het was een super toffe week, met een hele gezellige groep, leuke Ausbilders, goede begeleiding zowel voor als tijdens de opleiding en eigenlijk alles was goed geregeld! Het is zeker aan te raden om bij Snowsports Nederland je ski- of snowboardopleidingen te doen!
 
                    – Romy Nederlof – 
 
 
 

Snowsports Nederland is een vriendelijke, frisse organisatie die je voor, na en tijdens de opleiding goed begeleidt. De begeleider(s) die mee gaan naar de opleiding zorgen ervoor dat alles goed gecommuniceerd is tussen de groep en het skileraarverband en zorgen voor een fijn hotel, met fijn eten en een hoop gezelligheid! Boek je bij Snowsports Nederland, dan boek je niet alleen een opleidingsweek om nooit te vergeten, maar word je ook warm ontvangen en maak je een hoop nieuwe vrienden. 

 

                 – Fréderique van Tiel – 

 

Tijdens de anwärter opleiding een goed verblijf, goede begeleiding en heel erg veel gezelligheid gehad. Stefan van Snowsports Nederland regelt alles top en is erg behulpzaam. Ook bij anderen kan je altijd terecht met je vragen. Onvergetelijke gezellige week gehad dankzij Snowsports Nederland.
 
                     – Kim Horsselenberg –